Na tomto kurzu se naučíte postupy na výrobu belgických pralinek pomocí pralinkové formy a pralinek z ganáže, tj. z husté čokoládové hmoty, kterou se naučíte připravovat i správně zpracovat. Zjistíte, jakým způsobem docílíte luxusních a krásně hladkých pralinek bez kazů a bublinek. Dozvíte se také, jaké náplně si můžete vyrobit i doma.
Kde jsou ty časy, kdy hospodyňka pro pírko i přes plot skočila. Dnes letí sushi, wasabi, francouzská kuchyně, ratatouille, gratinování, glazírování, slaninové kabátky, višňové ragú, krémová čočka, saláty z chobotnice, čerství korýši nebo domácí kari pasta. Vše z uvedeného a ještě mnohem více Vás během pár hodin naučíme. Právě na Vás čekají zkušení lektoři a profesionální kuchaři, které baví vaření, pečení, lidé a s tím vším související dobrá nálada. Postavíme je do krásného a vybaveného kuchyňského studia a pak už jen dorazíte Vy a necháte se vést.
Výroba čokoládových pralinek, 1 osoba, 3 hodiny
Dárkové balení ZDARMA
Dárkové balení
Poukaz na zážitek od nás dostanete v dárkovém balení, které pobaví, a které můžete vzít a rovnou předat.
Ti náročnější si mohou připlatit za ještě zábavnější krabičku.
Uvnitř balení najdete:
Poukaz na zážitek a Zážitkové věnování